Ben jij 18 jaar of ouder?
Vandaag gesloten
Contact

Kerstpakketten

Al bijna 100 jaar houden wij ons bezig met goede wijnen, hapjes en cadeaus. Onze passie voor mooie producten met de combinatie van prachtige geschenken ziet u terug in onze kerstpakketten. Van lekkere pakketten met Italiaanse sferen tot gezellige pakketten met typisch Hollandse en zelfs Harderwijkse producten. Op deze website vindt u een kleine selectie van al onze pakketten die u kunt vinden op onze online kerstpakkettenwebshop: kerstpakketten-harderwijk.nl. U kunt al bij ons terecht vanaf 5 tot wel duizenden pakketten.

Filter

 

Vragen of liever persoonlijk samenstellen?

Wilt u liever persoonlijk contact dan kan dat natuurlijk ook. In onze showroom op Smeepoortstraat 19 in Harderwijk bieden we u nog steeds de mogelijkheid om zelf uw kerstpakketten samen te stellen, te proeven en te beleven. Als u van te voren aangeeft wanneer u wilt komen zorgen wij ervoor dat we voldoende tijd voor u reserveren.

Bel ons
0341 418 547
Stuur een mail
info@egbertvandervegt.nl

Heeft u ons wijnmagazine al gelezen?

Om de zoveel tijd komt er weer een nieuw Wijnkring magazine uit, dat u bij ons kunt vinden in de winkel. Een magazine gevuld met prachtige verhalen, recepten, levenstijl en uiteraard vele mooie wijnen, altijd passend bij het seizoen. Neem er vooral een mee als u in de winkel bent, of download het magazine hier.

Ontwerp: Inzpire|Webbouw: Exitus ICT