Ben jij 18 jaar of ouder?
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Contact

Catering aan huis: Harderwijk, Ermelo of regio

Viert u een feest, maar ziet u op tegen de rompslomp? Wij nemen graag de organisatie uit handen en verzorgen de catering aan huis. We stellen de catering op maat samen, op basis van uw wensen en budget. We komen bij u aan huis, schenken de wijnen en maken en serveren de hapjes. Kortom: we treden de hele avond op als gastheer. En u kunt lekker genieten van het feest!

Catering samenstellen

U vindt in ons assortiment altijd een geschikte wijn die past bij uw smaak en budget. En dan onze hapjes! Mooie planken gevuld met onze kazen, vleeswaren, tapenades, olijven, noten en zuidvruchten … heerlijk! Ook doen wij aan pastacatering op locatie. Samen stellen we de catering zorgvuldig samen en maken deze bij u thuis klaar. Compleet gastheerschap dus!

Mobiele wijnbar

Heeft u iets te vieren en wilt u een onvergetelijke dag? Dan komen wij graag bij u langs met onze mobiele wijnbar. Deze kunt u uitbreiden met heerlijke tapas en vers bereide pastaʼs! De prijs van de wijnbar is afhankelijk van de wijnen die wij samen met u hebben uitgezocht. U betaalt alleen de opengemaakte flessen. We hanteren de volgende basiskosten; Starttarief is 90,-. Daarnaast vragen wij 49.50,- uurloon p.p.

Verse pasta bij u thuis

Pastacatering met een hoogwaardige kwaliteit en beleving! Met een breed aanbod van diverse pasta's, een leuke aankleding en professionele pastachefs is onze pastacatering een culinair feest. Op locatie wordt een open keuken gebouwd, waarbij de pasta live bereid wordt. De gasten kunnen alles aanschouwen, van het koken van de pasta tot de garnering. Een onvergetelijke, smaakvolle aanvulling voor uw feest.

Wij komen vanaf 25 personen 395,- bij u langs.

Houtoven pizza's op locatie

Pizza's op locatie! Onze pizzabakkers komen met onze mobiele houtovens bij u aan huis of op iedere willekeurige locatie. Geschikt voor ieder feest of evenement. Of het nu voor 25 personen of voor een paar honderd personen is. Wij bakken pizza's in heel Nederland en komen graag naar u toe met één van onze OldTimer pickups die we hebben aangepast tot mobiele pizzawagen of pizza foodtruck.


Wij komen twee uur pizza bakken bij u op locatie. Vanaf 20 personen 395,-* in Harderwijk en omgeving.


*Één bakker tot maximaal 20 personen

Italiaanse en Spaanse tapas

Al onze hapjes zijn Italiaans en Spaans georiënteerd en van hoge kwaliteit. De hapjes zijn ook mogelijk als voorgerecht bij onze pasta catering. Een culinaire beleving waarmee u uw gasten op en top verwent. Wij presenteren onze hapas en tapas op mooie houten planken en verzorgen deze al vanaf 4.95,- per persoon.

Pizza en pasta catering samen op locatie

Wilt u een groot feest vieren met verse pasta én pizza op locatie? Dat kan natuurlijk ook! Vanaf 50 personen komen wij met onze foodtrucks en open keuken langs om uw avond nog feestelijker en smaakvoller te maken.


Vanaf 50 personen 975,-

Wilt u iets feestelijks organiseren?

Loop gerust de winkel binnen voor meer informatie, bel of stuur een mail. Wij helpen u graag verder.

Bel ons
0341 418 547
Stuur een mail
info@egbertvandervegt.nl
Ontwerp: Inzpire|Webbouw: Exitus ICT